Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 - 20:00, Σάββατο - 9:30 - 13:00

Προληπτικό Τμήμα

Είναι προτιμότερο να προλαμβάνεις ένα πρόβλημα από το να προσπαθείς να το διορθώσεις. Με τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα, τακτικά check up κι έλεγχο του βάρους σε ζώα με τάση παχυσαρκίας,προληπτική...

Περισσότερα

Διαγνωστικό Κέντρο

Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, έχοντας την γνώση κι εξειδείκευση, καθώς και τον άρτιο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι σε θέση να εκτελεί άμεσα κι αποτελεσματικά...

Περισσότερα

Θεραπευτικό Κέντρο

Με συντηρητική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση (ορθοπεδικό χειρουργείο, χειρουργείο μαλακών ιστών, οδοντιατρική επέμβαση ή πλαστική χειρουργική) φροντίζουμε για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού σας φίλου.

Περισσότερα

H Φιλοσοφία μας

H Φιλοσοφία μας

Το κατοικίδιο, για όλους εμάς, αποτελεί μέλος της οικογένειας κι αυτό σημαίνει ότι του αξίζει η καλύτερη φροντίδα και προσοχή.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στα κατοικίδια την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υγείας και στους κηδεμόνες τους και πελάτες μας , τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και σιγουριά για τα θέματα υγείας των κατοικίδιων τους.

Γι 'αυτό λοιπόν στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας υπηρεσίες για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των κατοικιδίων χάρη στην άρτια κατάρτιση και διαρκή μετεκπαίδευση του προσωπικού μας, τη συνεχή αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, την εισαγωγή νέων τεχνικών και γνώσεων και στη συμμετοχή του Cura Animalis σε ερευνητικές δοκιμές και μελέτες με στόχο την εξέλιξη των υπηρεσιών μας.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Επιμέρους Τμήματα

Μάθετε περισσότερα για κάθε υπηρεσία που παρέχουμε.

Baron

Ο Baron είναι ένας μεγαλόσωμος σκύλος Ποιμενικός Κεντρικής Ασίας , 12 μηνών που εδώ και 4 μήνες παρουσιάζει χωλότητα στο πρόσθιο δεξί του πόδι.
Μετά από την ορθοπεδική εξέταση και την ακτινολογική διερεύνηση διεγνώσαμε ότι υποφέρει από οστεοχόνδρωση κεφαλής βραχιονίου στον δεξιό του ώμο ( OCD ). Η λύση στο πρόβλημά του δόθηκε με χειρουργική επέμβαση, όπου καθαρίσαμε την περιοχή του βραχιονίου απ´ το έλλειμμα/ ελάττωμα του οστού.

Χρειάζεστε άμεση βοήθεια;

Η συμβουλευτική μας ομάδα θα χαρεί να σας καθοδηγήσει.

Καλέστε μας τώρα

Που θα μας βρειτε

Διεύθυνση
Αμφιθέας & Ζαίμη 44, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-9851166
Επειγ. 6974425693