ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ CURA ANIMALIS

"Σκοπός μας είναι η προάσπιση της υγείας κι η βελτίωση της ζωής των μικρών μας συντρόφων, μέσα από μια διαρκή προσπάθεια παροχής άμεσης κι ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας, με αυξημένη διάθεση απ' όλο το προσωπικό του ''Cura Animalis'' για διαρκή επιμόρφωση κι ενημέρωση για τα νέα δεδομένα της Κτηνιατρικής και εξοπλίζοντας το Κτηνιατρικό Κέντρο μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας"

Σωτήριος Χ. Μπάγιας    
  • Κτηνίατρος-Χειρουργός-Παθολόγος

Αποφοίτησε από το Α.Π.Θ ( Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θεσ/κης ) το 1994. Εξειδικεύτηκε στην Χειρουργική - Μαιευτική - Αναισθησιολογία των μικρών ζώων στο ίδιο Πανεπιστήμιο το 2006.
Τα πεδία ενδιαφέροντος και ενασχόλησης του στο Κτηνιατρικό Κέντρο "Cura Animalis" είναι η Χειρουργική μαλακών ιστών, η ορθοπεδική, η πλαστική χειρουργική και η εσωτερική παθολογία των μικρών ζώων.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων (courses) στο εξωτερικό σχετικά με την εξειδίκευση του και είναι ομιλητής σε κτηνιατρικά συνέδρια πάνω σε θέματα Χειρουργικής και Αναισθησιολογίας.

Αλεξάνδρα-Νίκη Γ. Δέρβα     
  • Ειδικότητα: Kτηνίατρος-Παθολόγος

Το 1999 μετά από πανελλαδικές εξετάσεις εισήχθη πρώτη στο τότε τμήμα κτηνιατρικής της σχολής γεωτεχνικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε την κατεύθυνση ζώων συντροφιάς και αποφοίτησε το καλοκαίρι του 2005. Το ακαδημαϊκό έτος 2005-2005 εργάστηκε ως μετεκπαιδευόμενη κτηνίατρος στη κλινική παθολογίας μικρών ζώων της κτηνιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. Από τον Ιούλιο του 2006 και μέχρι σήμερα εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Cura Animalis με κύριο αντικείμενο εργασίας τα περιστατικά εσωτερικής παθολογίας και τα δερματολογικά περιστατικά.

Νένα Γ. Φωκά    
  • Ειδικότητα: Νοσηλεύτρια-Βοηθός Κτηνιάτρου

Το 2000 απεφοίτησε από το 6ο Λύκειο Καλλιθέας. Αμέσως μετά, το 2001, εισήχθη στο τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Πατρών. Εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Cura Animalis από το 2007 μέχρι σήμερα. Εκτός από τα γενικά της καθήκοντα ως νοσηλεύτρια, ασχολείται και με το κομμάτι της διατροφής του σκύλου και της γάτας καθώς κατέχει το πσιτοποιητικό Κτηνιατρικού Συμβούλου Διατροφής (Hill's Pet Nutrition 2009).

Μεταξύ άλλων, έχει παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια:

  • Αντιμετώπιση του stress στον σκύλο και στη γάτα (2010)
  • Επιστημονική ημερίδα: GFR και ουρολιθίαση της γάτας (2009)
Βρίσκεστε εδώ: Home ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ